2023.a KOKKUVÕTMINE

 

Aasta kokkuvõtmine on alati maagiline tegevus, mis annab meile selge vaate sellest, millisel teel me oleme ja kuhu soovime minna. Kõik see tuleb üsna kergesti esile kui anname aega seda endalt küsida, olles vaikselt iseendaga hetkes ja enesevaatluses.

Me kõik oleme osa Universumist ja me kõik osaleme maagilises protsessis, olenemata, kas me sellest teame või mitte, ning meil on valik, kas valime ainulaadse võimaluse, teadlikult kasutada Universumi energiat, et oma elu muuta, või eirame selle. 

Krayon on oma kanalduste kaudu meile edastanud, et aasta 2023 oli inimkonnale avanemise, taastumise, ärkamise, tervenemise, enese ümberhäälestuse aastaks ja enesele teadvustamine, et nüüd saab kõik võimalikuks. Kuidas inimestel oli seda kõike võimalik saavutada, selle edastas Krayon meile, oma 2023 aasta kanalduste kaudu. Meie enda valida on, kas järgime tema poolt edastatud juhiseid või mitte. Tegelikult meie elus pole õiget ega vale valikut, on ainult tulemus, millega kaasnevad tagajärjed. Küsimus on vaid selles, kus me hetkel oma elus oleme ja millise valiku ja otsuse me teeme.

Need, kes teavad, mis käesoleval ajal planeedil toimub, kogevad kõiki uude sagedusse ülemineku nüansse ja nad on ka nende tunnistajad.

Need, kes midagi ei tea, elavad oma tavalist elu ja ei mõista, miks on sellised lõputud loodus- ja sotsiaalsed katastroofid ja kõik muu, mis nende ümber toimub.

Olenemata teadlikkusest, on käesoleval ajal planeedil käimas võimas energeetiline protsess, kus Universum ja Galaktika keskpäikese peenemate osakeste vool, muudab järk-järgult inimeste füüsilist keha ja meelt. Paljud kehad ei suuda seda taluda ja lahkuvad planeedilt. Ülejäänud aga kogevad kõiki neid transformatsiooniprotsesse, avastades, et mida rohkem ennast kõigil tasanditel puhastatakse, seda rohkem tuntakse ära ja integreeritakse enda sees olevat uut energiat. Oluline on lähtuda alati oma hinge tundest, sisemisest nägemisest. Selleks, et mõista oma tõelisi sisemisi vajadusi ja soove, tuleb lahti lasta mõistusest ja lubada endal minna TUNDESSE.   

Mida rohkem me häälestume kõrgematele sagedustele, seda rohkem tajume Universumi kiirgavaid kõrgemaid omadusi ja sellega meie teadvuses toimub ärkamine. Usaldage oma sisemist juhendamist, oma sisemist tähte, mis juhendab teid eredalt särama. Enda tunnistamine sellisena, nagu me tegelikult oleme, muudab olemasoleva lihtsamaks ja sellega suudame aja jooksul, ära kasutada kõiki oma andeid ja kogu oma piiramatut jõu potentsiaali.

2024 aasta UUS IMELINE FAAS on kohe algamas.

Hoidkem endas rõõmu ja positiivseid mõtteid ja paneme tähele märke. Kõige ilusamad asjad maailmas, ei ole mitte asjad, vaid see on TUNNE ja HETKED, oma lähedaste ja kallite inimestega. Pole olemas teed õnne juurde, vaid õnn ongi tee. 

On möödunud 10 aastat, kui www.ookeanilainetus.ee koduleht 24.10.2013 avaldati, kus alustasin Krayoni kanalduste  ja muude sõumite jagamist. Tänan teid kõiki, et olete olnud minu teekaaslased ja kodulehe lugejad ja kommenteerijad. Kindlasti mõned teist kõik need 10.aastat. 

2024.aastaks soovin Teile kõigile, teadlikku joondust uude Galaktilisse joondusesse, mille kese on mõõtmatu ja   piiritu ARMASTUS  ja TARKUS. 

Energeetiline tervendaja  Jane

 

 

Kategooriad:

5 kommentaari

  • Anne ütleb:

    Suur aitäh selle kõige eest, tervet ja rõõmsat Uut Aastat soovides. -Anne

  • Tatjana Smirnova ütleb:

    Õnnistused Sulle Jane ja imelisi unistuste täitumisi!

  • Evi ja Reimo ütleb:

    Tänu ja sügav kummardus Sinu ees,imeline/vägev hing Jane,et jagad meiega neid sõnumeid ja,et oled meie käsutusse usaldanud vägevad tööriistad!!!Väekat koosloomist meile kõigile uude aastasse!✨

  • Arnis ütleb:

    Suur tänu Jane!
    Teie tõlgitud vaimsed tarkused viivad inimkonna Tõeni.

  • Krista ja Marii ütleb:

    Suur tänu, Jane. Sinu valgus ja pühendumus on imeline. Ole õnnistatud uuel alanud aastal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga