MIS HIRMUTAB TEID ÖÖPIMEDUSES? Tucson, Arizona USA

Tervitan teid, mu kallid, olen Krayon Magnetilisest Teenistusest

Mõned  teist võivad küsida, et mis siis juhtuks, kui Jumal tuleks Maa peale meid külastama? Mis  siis juhutuks , kui saaksite kohtuda Loojaga ja selle juures mitte aurustuda?

Praegu teie planeedil on valitsemas energia, mille tulekut olid ennustanud paljud iidsed. Praeguses energias te olete suutelised aru saama suuremat osa sellest, mida te peate Jumalaks enda sees ning nüüd hulga paremini, kui kunagi varem. Kui olete selle tunde ja arusaamise tabanud, siis teie elu hakkab muutuma. 

Mu kallid, teie  teadvus on tegemas enda kallal hämmastavat tööd. Kui alustate teada saamise rännakuid, siis te hakkate  iga korraga rohkem aru saama sellest, mis on teie sisemuses, ja kuidas olla täis rõõmu ja kuidas vabaneda hirmudest. Kui suundute enda teadvusse, siis see oleks nagu harjutus oma lihastele, mille tulemusel teie enesetunne paraneb, ning teil kasvab soov aina jätkata, et saada üha uusi tulemusi ja elamusi. Need, kes hakkavad tunnetama Jumalat enda sees, saavad teada Temast enamat. Just selle tõttu oletegi kogunenud siia üritusele ja see ei ole teile mingi kättesaamatu unistus. Mõned teist väidavad rahulolematult, et Krayon, sa räägid metafüüsiliselt, esoteeriliselt, kuid mis on selles praktiline pool, mida ma peaksin tegema?

Mu kallid, tänu teie unikaalsusele ma ei suuda teid eristada üksikisikuliselt, seetõttu ma ei saa määrata, kuidas te hakkate tegema tööd iseendaga, milline on teie isiklik õppimise teekond. Ma avan teile ühe tõe, et paljudel teie seast ei ole vähimatki ettekujutust sellest, kuna te ei ole kunagi varem sellega tegemist teinud. Olete alles praegu saanud teada, et see on võimalik ja just sellest tahaksingi  teile rääkida.  Võitlus Valguse ja Pimeduse vahel toimub jätkuvalt. Kuid jõudude vahekord sellel planeedil on muutumas  ja see on Valguse kasuks. Võitluses Valguse ja Pimeduse vahel Valgus hakkab aeglaselt peale jääma. Kui Pimedus hakkab võitluses kaotama, siis teil avaneb suur, lai tee, mida mööda saate hakata elama oma uut elu.

Kallid vanad vaimsused, te olete täis madalat enesehinnangut, sellest räägime teile ikka ja jälle. Te olete valmis selleks, et Pimedus tuleb ja ütleb teile, et sa pole keegi ja ta ütleb seda  teile nii, et te usute seda. Võitlusväli on kandunud teie sismusse. Kuigi pimedus on kaotamas, kuid ta pole rumal ja ta on teadlik, et  te kahtlete endas tihti. Tuleb aeg, kus vanad vaimsused lakkavad kahtlemast. Võitlus on hoogu võtmas ning paljud teie seast on märganud, et vahed teie positiivsete ja negatiivsete meeleolude vahel on avardunud ja pikemaks muutunud. Vaimse hingestatuse aegu on rohkem, kuid ka depressioonid on muutunud sügavamateks, kui kunagi varem. Duaalsuse tsüklid hakkavad iseenesest korrastuma, seda seni, kuni te tabate ära kuldse kesktee, mis sobib teile kõige paremini. Minevikus te üksnes võitlesite, lihtsalt eksisteerisite, ning teil ei olnud valida enamat, teil ei olnud tõususid ja langusi sellisel määral, kui praegusel ajal. Praegune aeg hämmastab teid ja te olete teadlik sellest, et teil tuleb teha valik.

Ma tahaksin rääkida teiega asjadest, mis öösiti kutsuvad teis esile hirme. Kui ma küsiksin ükskõik kellelt teie seast, et mida see peaks tähendama siis te küsiksite minult vastu, et kas ma kavatsen rääkida viirastustest. Sugugi mitte, tahaksin rääkida muudest öistest hirmudest. Ah, et mida pean silmas?

Öö on  pimeduse metafor. Kui saabub öö ja on pilkane pimedus, see on igati sobiv aeg hirmutamiseks, kas pole? Kui tuletate meelde lugusid, mis hirmutavad teid ka praegu, siis kõik need on enamuselt öised sündmused. Öö on metafor,  öös puudub valgus ja öösel te lähete magama. Kus puudub valgus,  seal elutseb hirm. Vanad vaimsused, pange tähele, te kõik olete saanud öödest oma osa. Oo, jaa, te olete olnud seal, kus valgus puudus üldse, kus puudus igasugune lootus sellele. Mõned teist on isegi kuulnud, kuidas lähedased nutavad, kui surite või olite  surma ootel. Te teate pimedusest kõike ning öö hirmudest, sest see kõik  on olemas teie Akašides. Kuid sageli, isegi praegu, öösel (see on siiski metafor), teie Akašid muutuvad üliaktiivseteks, ning täidavad teid hirmudega. Ööst, mis on metafor, ei ole võimalik vabaneda, temast ei ole kusagile pääsu, ega leida valgust. Kui on pime, siis päikese valgus puudub täiesti. Kõrbe öös on pilkane pimedus, üksnes plinkivad tähed taevas, mis on pilvede taga ning ei ole midagi näha, isegi välja sirutatud käe ulatuses. Öö, pimedus, pääsu pole, valgust pole, midagi ei ole. Kõik, mis on hirmutab, tekitab ärevust. Mis on teie jaoks kõige hirmutavam? Mu kallid, kõik, mida  öisel ajal kardate, on üksnes teie seisemuses. Hirm sünnitab hirmu. Öö on kõigest pimedus, mis on loomulik olukord valguse puudumise puhul. Te ise loote endale hirmu, mida nimetate hirmu foobiaks. 

Ma pöördun kõigi siin istujate poole, isegi nende poole, kes  loevad või kuulavad hiljem – mis  teie elus on sellist, mida saaksite lisada pimedusele, ning tunda muret selle pärast?

Vanade vaimsuste Akašidesse on kätketud ärkamine pimeduse hirmust. Teie, vaadates praegu oma Akašidesse, ahastate, need hirmud ei lõpe kunagi,  nendest ei ole pääsu. Just seda teete pimeduse saabudes. Lamate pimeduses oma voodil, püüate uinuda,  kuid esile hakkavad tulema Akašide salvestised, ning te kuulete, et sa ju tead, et seda olukorda ei ole võimalik lahendada. Nüüd pimeduses hakkate ette kujutama maja, ilma akende ja usteta ja mis põhjustab teile hirmu tunde. See hakkab esile tooma hirmu keemiat, üle kogu keha ning seetõttu te ei ole suuteline ka uinuma.  Kallid, see on ümberhäälestuse katsumuse osa, mis ei ole veel jõudnud teis lõpule. Neid hirmu foobiaid   loote ise ja sellel ei ole midagi ühist pimedusega.

Kui päike tõuseb taas, siis kahjuks kõik foobiad on jätkuvalt teiega, sest te ise olete loonud need, mitte nad ei ole loodud saatana ega deemonite poolt, ega mingite muude vaenulike olevuste poolt. Teie ise olete hirmu foobiate loojad. Te kannate neid kõikjal kaasas ning elate neid jätkuvalt üle. Just seetõttu te ei saa liikuda valguse poole, kuna te ei ole suuteline mõtlema väljaspool foobiaid, te ei ole võimeline nägema Jumalat enda sees.

Ma tean, kes on siin ruumis ja ma tean, millest te mõtlete. Seega ehk vabaneksite esmalt siiski neist hirmu foobiatest. Õige aeg on mõista, et olenemata sellest, kui süngelt olete võtmas kõike sündivat ümberringi, oma elu hetki käesoleval ajal ja olenemata oma foobia suurusest, mida  kannate oma õlgadel, Jumal on sellest kõigest palju suurem ja üle. Kuid teadvustamise raskus ja foobiate lõhkumine ei ole kuigi kerge ülesanne. Te olete kogu oma elu jooksul raisanud oma aega ja jõudu oma foobiatele. Teil on tarvis nende vabastamiseks abi ja see on teil olemas. Heasoovlikkuse energia väli ja käesolev teadvus, need on Teie Uus osa ja  need  võidavad teie oma valguse abil, mida  teil on külluses, pimeduse. On parim aeg leida enda sisemuses suursugune Jumal, milline on valmis vabastama teis kõik foobiad. Ajapikku saate neist foobiatest vabaks. Valgus ilmutab end teile kõige süngematel hetkedel, kõige suurema öö pimeduses. Teie endi kätes on teie isiklik tõrvik. Seega, seal, kus te olete, ei ole kunagi öist pimedust, sest Jumalikku Valgust ei ole võimalik kustutada. Teie enda sees olevat surematust te ei ole suuteline katkestama. Olete siin olnud igavesti ja jääte siia igaveseks. Sellel, mida peate enda vaimsuseks, ei ole olnud algust, ega tule ka lõppu. Vaimsuse energia on täis Valgust, öist pimedust temas ei ole kunagi olnud. Foobiaid olete loonud oma paheliste harjumuste tõttu, samas mõistmata, et Valgus on kutsunud teid alati enda poolele ja on alati olnud teie poolel.

Inimkehas toimunud protsesside käigus on sündinud midagi, mis on rõõmu lootuses, heasoovlikkuse ja tasakaalu ootuses ning käib nende omavaheliste kooskõlade otsing. Kui kooskõla saab leitud, ning hakkate seda kasutama, siis saate elada kauem. Selle tulemusel teie telomeerid ei hakka lühenema, nagu oli seni aastast aastasse. Seda saate märgata, vaadates peeglisse, siis mõistate nende tehtud tööd. Kui sageli te naerate? Kui sageli te  naerate enda üle?

Kui ei naera, siis mõelge, miks. Inimesed, täis rõõmu, naeratavad lahkelt oma peegeldusele vastu, isegi on suutelised näitama näpuga peegeldusele ja ütlema,  ma näen sinus Jumalat.

Psühholoogid teevad teie kallal tööd, et te saavutaksite tasakaalu. Kuid ma ütlen teile, et tasakaal on teie sees olemas, kuid maetud sügavale. Praegune Valguse ja Pimeduse tasakaal on midagi muud, kui oli see aastaid tagasi. Tervenemise kutse on teie kehas.

Ma tean, kes on siin, ma tean, kes vajavad tervenemist. Kuid see ei toimu selliselt, kui kujutate ette teie. Heitke hirmud minema, pühkige minema kõik sisemised vaegused, sest kõik vaegused tulenevad inimteadvusest. Teile võib küll näida, et mingi haigus on osa teie lepingust. Kuid see ei ole nii, sest leping on kirja pandud nähtamatu tindiga, seega on õige aeg see ümber kirjutada. Uues lepingus peab seisma, et ma olen siin selleks, et joovastuda elust, ilma haigusteta, olen siin, et olla tasakaalus ja rõõmsas meeleolus, et saaksin elada pika eani,  olen seda väärt, sest Jumal on minu sisemuses, see on uus energia ja mina olen selle osa.

See on käesoleva päeva tõde. Krayoni ja paljude teiste vahendusel tulevate sõnumite energia sisuks on, et vanadel vaimsustel on tarvis ärgata ja heita minema vanade foobiate paradigmad.

Kui ärgates kuulete peenikest häält, kes küsib, et mille üle muretseme täna? Siis on teil tarvis võtta kasutusele positiivsed mõtted, mis hajutavad mistahes negatiivsuse. Peate kohe vastama häälele, et  ma olen suurepärane olevus, Jumalaga enda sisemuses, olen Jumala poolt loodud, et kehastada Tema täiuslikkust, Tema pale kohaselt. Visualiseerige oma keha täis valgust pealaest taldadeni. Tunnetage värinaid, mis on saatmas teie võitu oma foobiate üle.

Vanad vaimsused vaba valik on kõikjal. Võtke see vastu, kasutage seda, jälgige ja jagage seda edasi. Ma olen teadlik teist, kes on istumas siin ja kes on lugemas ja kuulamas, olen teadlik teie igaühe mõttemaailmast.

Ja nii see on…

Krayon

Kanaldus on tõlgitud KRAYONEESTI poolt, toimetas Jane Alllika

 

Kategooriad:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga